In MFC Het Kronkelhonk beschikken wij over diverse ruimtes.

Hieronder vind u een overzicht van al onze zalen en huurmogelijkheden.

– Het Kronkelcafé: Onze gezellige bar beschikt over alles wat er nodig is om een feest te kunnen faciliteren. Zo hebben wij bijvoorbeeld: een professionele licht en geluidsinstallatie, een DJ booth, een ruime bar met verschillende biertaps en koelingen, een biljarttafel, ruimte om een potje te kunnen darten en natuurlijk de benodigde sfeerverlichting. Deze ruimte beschikt over een capaciteit van ongeveer 150 personen.

– De Theaterzaal: Staat er een voorstelling op uw programma? Een lezing of een symposium? Een expositie misschien? Daar maken wij hoe  dan ook iets moois van. We hebben uitgekiende licht voorzieningen, moderne geluidsapparatuur en niet te vergeten: een unieke telescooptribune. Zoals u leest, biedt onze zaal veel méér dan alleen theater. Deze ruimte beschikt over een tribune met 85 stoelen.

– Een handvaardigheidsruimte: Deze ruimte dient voornamelijk voor Jong Nederland, onze grootste jeugdige gebruikersgroep. Voorheen hebben wij hier leuke activiteiten gedraaid waaronder bijvoorbeeld: Graffiti, potten bakken, bloemstukjes maken, houtbewerking, papier-maché en nog veel meer.

– Onze keuken: Onze keuken kan in overleg worden gebruikt. Deze is voorzien van  inductie waarop heerlijk gekookt kan worden. Ook vind men hier een combi magnetron, een ruime koelkast en natuurlijk de koffie voorziening.

– Onze achtertuin: Wij beschikken over een groot veld van ongeveer 2000 vierkante meter. Dit veld kan gedurende het hele jaar worden gebruikt voor evenementen en diverse buitenactiviteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: zeskamp, familie dagen, voetbalspellen en natuurlijk ons jaarlijkse evenement Kronkelpop!

– Een multifunctionele zaal: Deze zaal is door middel van scheidingswanden groter of kleiner te maken. De zaal faciliteert momenteel onder andere de volgende groepen/activiteiten: Biljartclub de Klos, zanggroep “Tiedt zat” en de ontspanningscommissie Oudere Slagharen (O.O.S.).

Binnen Het Kronkelhonk hanteren we tarieven voor verenigingen en voor commerciële instellingen. Wij hebben een verschil in deze twee groepen gemaakt om het gebruik voor verenigingen zo laagdrempelig mogelijk te maken.

COMMERCIËLE INSTELLINGEN:
(tarieven per uur)

Kronkeltheater € 18,00
Kronkeltheater met podium € 24,00
– beamer, microfoon en spots (per set) € 11,00
– beamer microfoon en spots apart (per set) €   5,00
Biljartruimte € 11,00
Kronkelzaal 1 (tot 35 personen) € 18,00
Kronkelzaal 2 (tot 50 personen) € 36,00
Kronkelzaal 3 (tot 100 personen) € 53,00
Internetcafé € 18,00
   

VERENIGINGEN:
(tarieven per uur)

Kronkeltheater €  9,00
Kronkeltheater met podium € 12,00
– beamer, microfoon en spots (per set) €  5,50
– beamer microfoon en spots apart (per set) €  2,50
Biljartruimte €  5,50
Kronkelzaal 1 (tot 35 personen) €  9,00
Kronkelzaal 2 (tot 50 personen) € 18,00
Kronkelzaal 3 (tot 100 personen) € 26,50
Internetcafé €  9,00
– beamer €  2,50
  • Met ingang van 1 januari 2021, gelden bovenstaande tarieven.

Wij tonen u graag onze ruimtes en faciliteiten en bespreken daarna met u de mogelijkheden om zo een passen offerte voor u op te kunnen maken.