24 uurs actie voor Alzheimer en dementie

Goedendag,

Wij zijn bezig met het realiseren van een actie, waarbij wij jullie hulp goed kunnen gebruiken. Wij zijn namelijk een 24 uurs actie aan het opzetten voor alzheimer en dementie. We vinden dat dit te weinig onder de aandacht is en dat er juist veel mensen een familielid of een vriend hebben die te maken heeft met alzheimer of dementie. Daarnaast valt het op, dat het een bijzonder gevoelig onderwerp is.

Om deze actie groots aan te kunnen pakken zijn wij op zoek naar sponsoren, niet alleen om de kosten die ontstaan te drukken, maar ook om onze doelen te kunnen realiseren. We organiseren daarbij een loterij met leuke prijzen. Uiteindelijk is natuurlijk het idee zoveel mogelijk geld op te halen voor deze verschrikkelijke ziekte.

Wat is het plan inhoudelijk?

Het is de bedoeling dat er 24 uur lang gebiljart gaat worden, maar we willen ook graag iemand laten komen die lezingen gaat geven over alzheimer en dementie. Het idee is artiesten te laten optreden en een aantal activiteiten te laten plaatsvinden. Hierbij kun je denken aan een springkussen voor de kinderen, een poffertjeskraam en ga zo maar door. We willen ruim op tijd gaan flyeren om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. De plannen zijn heel mooi, maar wij kunnen dit niet helemaal alleen. Wij willen dit laten plaatsvinden op 28 en 29 juli!

Wat vragen wij van jullie?

Onze vraag aan jullie is dan ook of jullie willen helpen met sponsoring voor de prijzen en om niet te vergeten sponsoring voor het kunnen dekken van de kosten die we zullen gaan maken? En alles wat er overblijft gaat natuurlijk naar stichting alzheimer en dementie!

Help jij ons ook mee, zodat we het groots aan kunnen pakken? Natuurlijk hopen wij jullie ook te zien op de genoemde data!

Met vriendelijke groet,

Aswin van doorn & Roelina de boer

https://www.doneeractie.nl/help-jij-mee-met-de-24-uurs-actie-voor-alzheimer/-71858